Fruit crumble


I think that the summer is not only sun and rest, but also the season of ripe fruit and berries. And when there is such a variety of fruit, you can try to cook different dishes. Today I want to share with you a simple recipe for a dessert. Fruit crumble is a combination of baked apples and pears with a thin layer of dough. It remains only to cook and have a try!


Я думаю, что лето это не только солнце и отдых, но и сезон спелых фруктов и ягод.  А когда есть такое разнообразие фруктов, то можно пробовать приготовить различные блюда. Сегодня я хочу поделиться с вами простым рецептом десерта. Фруктовый крамбл это сочетание запеченных яблок и груш с тонким слоем песочного теста. Остается только приготовить и попробовать!

ingredients

You will need the following ingredients:
  • 75 g flour
  • 30 g rolled oats
  • 50 g cane sugar
  • 70 g butter
  • pinch of salt

Filling:
  • 450 g apples and pears
  • 75 g sugar

Вам понадобятся следующие ингредиенты:
  • 75 г муки
  • 30 г овсянных хлопьев
  • 50 г коричневого сахара
  • 70 г сливочного масла
  • Щепотка соли

Начинка:

  • 450 г яблок и груш
  • 75 г сахарного песка
Fruit crumble step 1

Step 1. Peel apples and pears and cut them into slices.
Шаг 1. Очистить яблоки и груши  и нарезать  их ломтиками.

Fruit crumble step 2

Step 2. Put on the bottom of a baking dish. 
Шаг 2. Выложить на дно формы для запекания.

Fruit crumble step 3

Step 3. Mix the ingredients for the dough. Whisk in a blender until smooth, then place the dough on top of fruits.
Шаг 3. Смешайте ингредиенты для теста. Взбейте в блендере до получения однородной массы, затем положите тесто поверх фруктов.

Fruit crumble step 4

Step 4. Bake for 40 minutes at 180 C.
Шаг 4. Запекайте в течение 40 минут, при температуре 180 С.

Fruit crumble with apples and peels

Fruit crumble is ready. This dessert will not leave anyone indifferent! Bon appetit!
Фруктовый крамбл готов. Этот десерт никого не оставит равнодушным! Приятного аппетита!

xoxo, Stacy